Zakažite pregled
* polja obeležena zvezdicom su obavezna
Lečenje odraslih
Ortopedija
SMH PRISTUP:

Od uganuća, iščašenja i istegnuća ligamenta, preko preloma kosti, deformiteta stopala ili šake, do povreda nastalih u saobraćajnim nezgodama ili incidentima na radnom mestu - brojne su situacije u kojima nam je potrebna pomoć ortopeda. Smatra se da se ortopedski problemi uglavnom rešavaju hirurški, pa ortopedi moraju imati i tu specijalizaciju.

Dr Goran Lekić, profesionalni autoritet u ovoj oblasti medicine, osnivač i predsednik Srpskog udruženja za hirurgiju stopala i skočnog zgloba, stalni je član našeg bolničkog tima.
Najčešće ortopedske povrede uključuju prelome skočnog i ručnog zgloba, ključne kosti, podlaktice, kao i iščašenje ramena, teniski lakat i pucanje meniskusa. Mnogo pacijenata želi da hirurškim putem reši zdravstveni i estetski problem koji donosi čukalj, a savremena tehnologija je omogućila da te operacije budu neinvazivne i dostupne.

Pacijenti se često javljaju zbog simptoma kao što su trnjenje i bolovi u šaci, različite neuropatije, artroza ručnog zgloba, i povrede tetiva. Naš konsultant, Dr Milan Stajić, specijalista ortopedije sa Instituta za ortopediju na Banjici i poznat po vrhunskim operacijama šake, ima veliki broj stalnih pacijenata u našoj bolnici.

OPERACIJE
PREGLEDI

AKTUELNO