Zakažite pregled
* polja obeležena zvezdicom su obavezna
Lečenje odraslih
Urogenitalna rekonstruktivna hirurgija
SMH PRISTUP:

Sava Memorial Hospital je svetski priznat centar urogenitalne rekonstruktivne hirurgije koji predvodi dr Radoš Đinović, međunarodno priznati urogenitalni hirurg i osnivač ove bolnice. Njegov hirurški tim izvodi neke od najsloženijih operacija urinarnog i genitalnog sistema, ne samo u bolnici, već širom sveta, na brojnim demonstrativnim operacijama na kongresima urologa ili na drugim svetskim klinikama. Brojni pacijenti koji nisu našli rešenje svojih zdravstvenih problema na drugim klinikama u svetu dolazili su na intervenciju kod dr Đinovića u Beograd.
U najčešće operacije u urogenitalnoj rekonstruktivnoj hirurgiji rekonstrukcije mokraćne bešike i uretre (mokraćne cevi), rekonstrukcija penisa (urođena zakrivljenja, Pejronijeva bolest), operacije testisa, kao i operacije promene pola.
Sava Memorial ima tim urogenitalnih hirurga koji godišnje uradi i do 500 operacija, ovde i u svetu. Reč je o jednom od najiskusnijih hirurških timova u zemlji— eksperata koji, praktično, postavljaju standarde u ovoj oblasti hirurgije.


OPERACIJE
PREGLEDI

AKTUELNO