Zakažite pregled
* polja obeležena zvezdicom su obavezna
Lečenje odraslih
Ginekologija
SMH PRISTUP:

Ginekološki tim bolnice čini grupa iskusnih ginekologa, uroginekologa i hirurga koji su iskustvo sticali u državnim bolnicama i porodilištima širom regiona. To prepoznaju i pacijentkinje koje nam se obraćaju kad traže rešenje za svoje zdravstvene probleme: ciste i tumore, polipe i miome ginekoloških organa, ali i spad bešike i materice, fistule, suženje mokraćnih cevi, kao i estetske operacije ženskih genitalija i rešavanje problema nekontrolisanog mokrenja.

Kao aktivni zagovornici neinvazivne hirurgije i ovde smo, zahvaljujući modernoj tehnologiji i iskusnim hirurzima, u prilici da pacijentkinjama ponudimo savremenu hirurgiju poput laparoskopske, endoskopske i laserske.
Deo našeg tima je i poznati evropski ekspert i instruktor laparosopske uroginekologije, prof. dr Igor But, predavač i dugogodišnji načelnik u Univerzitetskoj klinici u Mariboru.

OPERACIJE
PREGLEDI

AKTUELNO

Dr But u Sava Memorial 7. i 8. marta
Sava Memorial Hospital
Prof. dr Igor But, vodeći uroginekolog u regionu i instruktor laparoskopske hirurgije, ordiniraće u bolnici Sava Memorial 7. i 8. marta kada ima zakazane oper...