Zakažite pregled
* polja obeležena zvezdicom su obavezna
Dr
Milena Cerović
specijalistkinja ginekologije i akušerstva
placeholder image
placeholder image
O doktorki

Dr Milena Cerović je ugledna specijalistkinja ginekologije i akušerstva koja svojim stručnim znanjem i empatičnim pristupom pruža vrhunsku negu ženama, prvenstveno porodiljama i trudnicama. Sa bogatim iskustvom i posvećenošću zdravlju žena u Ginekološko akušerskoj klinici “Narodni front”, našem najvećem porodilištu u zemlji, dr Cerović je postala poznata po svojoj izuzetnoj brizi za pacijentkinje.

Specijalizovana za različite oblasti ginekologije, dr Milena Cerović nudi širok spektar usluga, od redovnih ginekoloških pregleda, preko dijagnostike i lečenja reproduktivnih poremećaja, do praćenja trudnoće, samog porođaja ali i različitih hirurškh procedura. Njena stručnost obuhvata i oblasti kao što su prevencija ginekoloških oboljenja, menopauza i hormonalna terapija.

 

Polja stručnosti: 

  • ginekološki i ultrazvučni pregledi
  • Praćenje trudnoće
  • Transvaginalne ginekološke operacije, otvorene i laparoskopske

Kako doktorka može da Vam pomogne?

Rad u velikoj ginekološko akušerskoj klinici kakva je beogradska bolnica “Narodni front”, u kojoj se leče i operišu sve vrste ginekoloških problema i u kojoj se leče žene iz cele Srbije ali i iz regiona, daje lekarima širok uvid u zdravlje žena kao i ogromno praktično iskustvo. To ovoj grupi lekara, u koje spada i dr Cerović, daje veliku prednost u sagledavanju problema, postavljanju dijagnoze i izboru metoda lečenja. Sa kakvim god problemima ili simptomima da se pacijentkinje jave, velika je verovatnoća da je dr Cerović takve probleme ili simptome već videla ili lečila. 

Pacijentkinje koje imaju tegobe sa polipima, miomima, tumorima materice ili grlića, cistama, endometriozom, spadom materice ili bešike, karcinomima ginekoloških organa ili anomalijama, iskustvo i pažnja dr Cerović i celog ginekološkog tima Sava Memorial bolnice, stoje na raspolaganju. 

Profesionalna uverenja i odnos prema pacijentima:

Pomagati ženama da ostanu trudne i da rode svoje dete, posao je koji se, po meni, ne može meriti ni sa jednim drugim. Veličanstvenost tog trenutka iznad je svega i ja i moj tim silno se trudimo da taj trenutak baš takav ostane u sećanju žene koja rađa. Imam razumevanje za žene koje se žrtvuju da ostanu u drugom stanju, da iznesu trudnoću, da prođu kroz porođaj i mislim da je to ono što čini suštinu mog odnosa sa pacijentkinjama.
S druge strane, ginekologija je kao i bilo koja druga oblast medicine, teren sa različitim oblicima oboljevanja, stečenih ili urođenih anomalija koje žene imaju ili dobijaju tokom celog svog života, od kad su devojčice do poznijih godina. Svaki taj period ima svoje izazove i treba ga drugačije posmatrati.