Zakažite pregled
* polja obeležena zvezdicom su obavezna
Lečenje odraslih
Urologija
SMH PRISTUP:

Sve bolesti urinarnog trakta - bubrega, mokraćovoda, bešike, prostate, testisa - pokriva tim vrhunskih urologa i uroonkologa okupljenih u Sava Memorial bolnici. Pacijenti sa urološkim problemima, zahvaljujući modernoj tehnologiji i opremi, mogu biti operisani laparoskopski, laserski i endoskopski.

Dr Saša Tomović je ekspert u oblasti kalkuloze i problema sa prostatom. Dr Uroš Kenić je posebno posvećen problemima muškog infertiliteta, pružajući inovativna rešenja i terapije za parove koji se suočavaju sa ovim izazovima.

U timu urologa Sava Memorial bolnice je i Prof dr Zoran Krstanoski, uro-onkolog iz Slovenije koji je jedan od najiskusnijih u oblasti laparoskopske hirurgije na prostorima bivše Jugoslavije, posebno poznat po primeni ove metode kod kancera prostate, mokraćne bešike i bubrega. Jedan je od pionira ove hirurške tehnike, mentor i lekar koji ima stalne pacijente širom ovog regiona.

Urološki problemi zbog kojih nam se pacijenti oba pola javljaju kreću se od urinarnih infekcija i kamena u urinarnom sistemu, preko bolesti prostate do problema iz oblasti urološke onkologije. Posebno smo posvećeni i funkcionalnim poremećajima mokraćne bešike i nekontrolisanom mokrenju, problemu koji podjednako pogađa odrasle i decu.

+381 11 777 36 00 +381 67 777 36 00 +381 69 115 35 25
info@savamemorial.com
OPERACIJE
PREGLEDI

AKTUELNO

Dr Uroš Kenić za Politiku: Muški infertilitet - dijagnoza koju muškarci teško prihvataju
Sava Memorial Hospital
Kad od urologa saznaju da imaju manji broj spermatozoida, to ne treba da ih obeshrabruje da uz dalju dijagnostiku i lečenje ipak dođu do željenog potomstva...