Zakažite pregled
* polja obeležena zvezdicom su obavezna
Ass. dr
Predrag Savić
specijalista opšte hirurgije
placeholder image
placeholder image
O doktoru

Ass. dr Predrag Savić je priznati specijalista opšte hirurgije sa više od dve decenije iskustva, posebno u oblasti hirurgije digestivnog trakta. Njegov rad se ističe usmerenjem na kolorektalnu hirurgiju i hirurgiju hepatobilijarnog sistema, što uključuje tretmane za jetru, žuči i pankreas. 

Osim što je aktivan hirurg, dr Savić je i asistent na Medicinskom fakultetu u Beogradu i radi kao pomoćnik direktora u KBC „Dragiša Mišović“.

 

Polja stručnosti:

  • Karcinom debelog creva
  • Polipi debelog creva
  • Inflamatorne bolesti creva, uključujući Kronovu bolest i ulcerozni kolitis
  • Hirurški zahvati na hepatobilijarnom traktu, uključujući lečenje oboljenja jetre, žučnih puteva i pankreasaKako doktor može da Vam pomogne?

Dr Savić pruža sveobuhvatnu dijagnostiku, savetovanje i hirurško lečenje za pacijente sa oboljenjima digestivnog sistema. Njegova specijalnost uključuje napredne hirurške tehnike koje omogućavaju efikasno lečenje kompleksnih stanja, minimizujući pritom oporavak i poboljšavajući ishode za pacijente.

Profesionalna uverenja i odnos prema pacijentima:

“Često izbegavamo priznanje da imamo zdravstvenu tegobu koja zahteva pažnju. Mnogi svoje simptome smatraju nevažnim, zanemaruju svoje telo, dovodeći do toga da se pacijenti javljaju u poodmaklim stadijumima bolesti. Važno je da ne propustite redovne preglede. Posle 50. godine obavezno uradite kolonoskopski i gastroenterološki pregled; to je minimalni korak koji možete preduzeti za svoje zdravlje.”