Zakažite pregled
* polja obeležena zvezdicom su obavezna
Dr
Moma Jakovljević
specijalista opšte hirurgije
placeholder image
placeholder image
O doktoru

Dr Moma Jakovljević je renomirani specijalista opšte hirurgije sa preko 40 godina profesionalnog iskustva u zdravstvenom sektoru, široko poznat na prostoru bivše Jugoslavije kao dugogodišnji lekar košarkaškog kluba Partizan. Široka javnost ga poznaje kao sportskog lekara koji je pratio naše timove na brojnim sportskim takmičenjima.  

Njegova karijera obiluje značajnim postignućima, uključujući i poziciju pomoćnika direktora za medicinske poslove u Kliničko-bolničkom centru „Dr Dragiša Mišović”. 

Dr Jakovljević je tokom svoje dugogodišnje karijere usavršavao svoja znanja i veštine učeći od nekih od najvećih imena u srpskoj medicini. Njegovi mentori su bili ugledni stručnjaci kao što su hirurg dr Milenko Ristić, dr Ivo Đani Popović, profesor anestezije, i Predrag Lalević, Titov lični anesteziolog. 

Dr Jakovljević je poznat po svojoj stručnosti u opštoj hirurgiji i sudskom veštastvu, kao i po posvećenosti unapređenju medicinske prakse u Srbiji.

 

Polja stručnosti:

  • Opšta hirurgija
  • Dijagnostika abdomenalnih i stomačnih tegoba
  • Hirurško lečenje tegoba abdomena – stomaka

Kako doktor može da Vam pomogne?

Sa svojim bogatim iskustvom i sveobuhvatnim znanjem, dr Jakovljević je u stanju da pruži vrhunsku hiruršku negu i tretmane za širok spektar medicinskih stanja.

Profesionalna uverenja i odnos prema pacijentima:

„Bilo kakva promena u radu organizma, novi bol ili ponavljajući bol, poziv su da se obratite lekaru. Razboleti se nije strašno, važno je ko vas leči. Upala žučne kese sa kamenjem ili obične kile, ako se ne leče, mogu dovesti do ozbiljnih komplikacija. Hirurgija je poput vatrogasne službe – ako ne reagujete na vreme, situacija se vrlo brzo može izmaći kontroli. Edukacija i brza reakcija su ključni za uspeh.”