Zakažite pregled
* polja obeležena zvezdicom su obavezna
Dr
Bogdan Spiridonescu
specijalista urologije
placeholder image
placeholder image
O doktoru

Doktor Bogdan Spiridonescu je 2013. godine diplomirao na Fakultetu opšte medicine „Karol Davila“ u Bukureštu. Specijalizaciju iz oblasti urologije, završio je  2018. godine u Centru za uronefrologiju i transplantaciju bubrega na Kliničkom institutu „Fundeni“ u Bukureštu.

Usavršavanje u oblasti uro-genitalne rekonstruktivne hirurgije, nastavio je u Fondaciji „Profesor doktor Sava Perović“ i opštoj bolnici „Sava Memorial Hospital“ uz mentorstvo dr Radoša Đinovića, gde  je i danas član tima.

U poslednjih 5 godina, sa doktorom Đinovićem,  učestvovao je u više od 3500 kompleksnih rekonstruktivnih operacija iz oblasti urogenitalne hirurgije kod dece i odraslih, kao i na brojnim međunarodnim kongresima,  kursevima i operacijama „uživo“.

Član je profesionalnih medicinskih organizacija: Rumunsko udruženje urologa (ARU), Evropsko udruženje urologa (EAU), Evropsko društvo za genitourinarnu rekonstruktivnu hirurgiju (ESGURS), Evropsko udruženje pedijatrijske urologije (ESPU), Međunarodno udruženje Hipospadija. 

Oblasti od posebnog interesa doktora Spiridonescu su složene rekonstrukcije penisa kod hipospadije, bolest Pejroni,  implantacija penilnih proteza i veštačkih urinarnih sfinktera, uretroplastika i genitalna estetska hirurgija kod žena i muškaraca.

Kako doktor može da Vam pomogne?

Kao deo hirurškog tima dr Đinovića, dr Spiridonescu je uključen u sve intervencije koje dr Đinović i njegov tim obavljaju. Pacijenti koji pate od urođenih anomalija urogenitalnog sistema, bilo da su odrasli ili deca, mogu potražiti pomoć dr Spiridonescua. 

Među njegovim pacijentima su dečaci sa problemima hipospadije, a njegovu pomoć traže i muškarci koji imaju problem sa erektilnom disfunkcijom, kao i žene i muškarci kojima je, iz bilo kojih razloga, potrebna estetska hirurgija genitalnih organa.